Recepty Grilovaný divoký losos s fermentovaným fenyklem, thajskou bazalkovou zálivkou a chipsem z lososové kůže
Netradiční kombinace asijských chutí, fermentovaného fenyklu a křupavé kůže z lososa.
Ponořte se do kulinářského světa divokých aljašských ryb! Objevte osvědčené recepty na tresku a lososa, naučte se, jak je správně upravit a objevte lahodné omáčky.
Netradiční kombinace asijských chutí, fermentovaného fenyklu a křupavé kůže z lososa.
Výborný recept, jak si vychutnat jemnou chuť divokého aljašského lososa. Ta totiž skvěle ladí se sladkou pečenou dýní a sametovým mrkvovým pyré. Hotové jídlo si můžete ještě doplnit lehkou bylinkovou majonézou a křupavým chřestem – ideální kombinace pro slavnostní oběd i večeři.
Pokud hledáte elegantní, ale přitom jednoduchý předkrm nebo lehčí jídlo, gravlax z divokého aljašského lososa je ideální volbou. Svěží chuť limety a vůně čerstvého kopru dodají rybě jemnost, která skvěle vynikne v kombinaci s listovým salátem.
Sametově jemná smetanová omáčka hotová do 15 minut.
Rybí lahůdka z pacifické tresky s bohatými příchutěmi
Šťavnatý losos v nové roli – burger, který oslní každého gurmána!
Exkluzivní chuťový zážitek s pacifickou treskou v křehkém těstě
Tatarák z čerstvého divokého lososa z Aljašky je lehký, svěží a elegantní předkrm, který vynikne díky kombinaci citronu, kaparů a bylinek. Jemnost ryby doplňuje zakysaná smetana a křupavá bagetka s česnekovým máslem.
Zdravá miska s divokou treskou z Aljašky, glazovanou medovo-citrónovou omáčkou, podávaná s bohatým salátem z čočky a quinoy.
Tento lehký salátek s lososem na špejli (satay) je ideálním rychlým obědem během letních dnů.
Je hotová za pár minut a zvládne ji úplně každý.
Chuťově vyladěná citronová omáčka k rybě za 15 minut jako od Pohlreicha
Jemná bylinková omáčka vás k rybě určitě nezklame a je hotová za 10 minut.
Jemná chuť divoké tresky z Aljašky se krásně snoubí s krémovou tarhoňou připravenou na způsob rizota. Sladká rajčata, čerstvá máta a limetková svěžest dodají pokrmu lehkost a originalitu, díky níž se hodí pro všední i slavnostní příležitosti.
Elegantní pokrm z pacifické tresky s jemnou omáčkou a voňavým špenátem, který potěší i ty nejnáročnější chuťové buňky.
Praktické rady a zkratky k perfektním chutím z Aljašky
Vyvážený pokrm plný chutí podzimu s jemným nádechem koření a sladkosti.
Pokud hledáte elegantní, ale přitom jednoduchý předkrm nebo lehčí jídlo, gravlax z divokého aljašského lososa je ideální volbou. Svěží chuť limety a vůně čerstvého kopru dodají rybě jemnost, která skvěle vynikne v kombinaci s listovým salátem.
Jemná a výrazná chuť hořčičné omáčky hotové za 15-20 minut
| |
||
|
|
|
|
|
|
|
|