Divoký losos a treska přímo z Aljašky - Alaskan Fisherman

Recepty

Ponořte se do kulinářského světa divokých aljašských ryb! Objevte osvědčené recepty na tresku a lososa, naučte se, jak je správně upravit a objevte lahodné omáčky.

Divoký aljašský losos s pečenou dýní a mrkvovým pyré

Výborný recept, jak si vychutnat jemnou chuť divokého aljašského lososa. Ta totiž skvěle ladí se sladkou pečenou dýní a sametovým mrkvovým pyré. Hotové jídlo si můžete ještě doplnit lehkou bylinkovou majonézou a křupavým chřestem – ideální kombinace pro slavnostní oběd i večeři.

Divoká aljašská treska s koprovou omáčkou

Pokud hledáte elegantní, ale přitom jednoduchý předkrm nebo lehčí jídlo, gravlax z divokého aljašského lososa je ideální volbou. Svěží chuť limety a vůně čerstvého kopru dodají rybě jemnost, která skvěle vynikne v kombinaci s listovým salátem.

Divoká aljašská treska s tarhoňou, rajčaty a mátou

Jemná chuť divoké tresky z Aljašky se krásně snoubí s krémovou tarhoňou připravenou na způsob rizota. Sladká rajčata, čerstvá máta a limetková svěžest dodají pokrmu lehkost a originalitu, díky níž se hodí pro všední i slavnostní příležitosti.

Gravlax z divokého aljašského lososa s limetou a koprem

Pokud hledáte elegantní, ale přitom jednoduchý předkrm nebo lehčí jídlo, gravlax z divokého aljašského lososa je ideální volbou. Svěží chuť limety a vůně čerstvého kopru dodají rybě jemnost, která skvěle vynikne v kombinaci s listovým salátem.

Shrnutí objednávky

Doprava
Platba kartou Zdarma
Celkem Každý měsíc
Naše divoké ryby doručujeme speciální mraženou dopravou. O doručení budete informováni předem, předpokládané doručení je do 10 pracovních dní. Svůj odběr můžete kdykoliv posunout, změnit nebo zrušit ve svém zákaznickém účtu.

Pokračovat v objednávce