Recepty Smetanová omáčka k divokému aljašskému lososu
Sametově jemná smetanová omáčka hotová do 15 minut.
Ponořte se do kulinářského světa divokých aljašských ryb! Objevte osvědčené recepty na tresku a lososa, naučte se, jak je správně upravit a objevte lahodné omáčky.
Sametově jemná smetanová omáčka hotová do 15 minut.
Rybí lahůdka z pacifické tresky s bohatými příchutěmi
Šťavnatý losos v nové roli – burger, který oslní každého gurmána!
Exkluzivní chuťový zážitek s pacifickou treskou v křehkém těstě
Tento lehký salátek s lososem na špejli (satay) je ideálním rychlým obědem během letních dnů.
Je hotová za pár minut a zvládne ji úplně každý.
Chuťově vyladěná citronová omáčka k rybě za 15 minut jako od Pohlreicha
Jemná bylinková omáčka vás k rybě určitě nezklame a je hotová za 10 minut.
Elegantní pokrm z pacifické tresky s jemnou omáčkou a voňavým špenátem, který potěší i ty nejnáročnější chuťové buňky.
Praktické rady a zkratky k perfektním chutím z Aljašky
Vyvážený pokrm plný chutí podzimu s jemným nádechem koření a sladkosti.
Jemná a výrazná chuť hořčičné omáčky hotové za 15-20 minut
|
89 Kč | |
|
|
|
|
0 Kč |
|