Lehká bylinková omáčka k rybě

Blog

Publikováno 21.08. 2024 v rubrice Recepty

Jemná bylinková omáčka vás k rybě určitě nezklame a je hotová za 10 minut.

Suroviny:

  • 1 ks citronu
  • 1 lžička kmínu
  • 120 g másla
  • 250 ml smetany
  • 3 snítky petrželky
  • 1 hrst bazalky
  • 100 ml mléka
  • 1 lžíce hladké pšeničné mouky
  • Sůl a Pepř

Postup:

1. Příprava bylinek:

  • Nasekejte petrželku a lístky bazalky najemno.

2. Příprava omáčky:

  • V malém množství mléka rozkvedlejte lžíci hladké mouky a promíchejte s mlékem a smetanou.

3. Vaření:

  • Na pánvi s máslem (po smažení divoké ryby) nasypejte nasekané bylinky a nechte je prohřát.
  • Poté zalijte mlékem a smetanou.

4. Ochucování:

  • Dochutíme solí a pepřem podle chuti.

Tato bylinková omáčka je lehká a chuťově bohatá, ideální pro doplnění vašich rybích pokrmů. Dodá jim výjimečnou lahodnost a svěžest.

Shrnutí objednávky

Doprava 89 Kč
Platba kartou Zdarma
Celkem Každý měsíc 0 Kč
Naše divoké ryby doručujeme speciální mraženou dopravou. O doručení budete informováni předem. Svůj odběr můžete kdykoliv posunout, změnit nebo zrušit ve svém zákaznickém účtu.

Pokračovat v objednávce