Jemná bylinková omáčka vás k rybě určitě nezklame a je hotová za 10 minut.
Suroviny:
- 1 ks citronu
- 1 lžička kmínu
- 120 g másla
- 250 ml smetany
- 3 snítky petrželky
- 1 hrst bazalky
- 100 ml mléka
- 1 lžíce hladké pšeničné mouky
- Sůl a Pepř
Postup:
1. Příprava bylinek:
- Nasekejte petrželku a lístky bazalky najemno.
2. Příprava omáčky:
- V malém množství mléka rozkvedlejte lžíci hladké mouky a promíchejte s mlékem a smetanou.
3. Vaření:
- Na pánvi s máslem (po smažení divoké ryby) nasypejte nasekané bylinky a nechte je prohřát.
- Poté zalijte mlékem a smetanou.
4. Ochucování:
- Dochutíme solí a pepřem podle chuti.
Tato bylinková omáčka je lehká a chuťově bohatá, ideální pro doplnění vašich rybích pokrmů. Dodá jim výjimečnou lahodnost a svěžest.
Shrnutí objednávky
|
89 Kč | |
|
|
|
|
0 Kč |
|